Tävlingen fortsätter

Än så länge har det kommit in en del haiku-dikter men sluta inte skriva för det! Fortsätt och skriv mer, och kommentera gärna dom som har kommit in än så länge.


Vinden blåser kallt
Träden är så stillsamma
Dovt hörs musiken

Han bara står där
Så himla fin att se på
Jag tror jag är kär


- Becca http://ninjaberit.blogg.se/

Sarkasmerna
gör sig allra bäst
kvar på tungan

- Leverantören

tös baka tårta
anton inte smakade
tösen vart nu sur


På grund av anton
sitter allt folk och knåpar
med skit som haiku


- Annie

du är som vinden i mitt hår
kall och onödig
du stör mig


- DD http://devilshlydivine.blogg.se/

det trycker mot min ända
hårt och brunt, skönare än sex
hartassen tittar ut

-
Blinkiii http://blinkiii.blogg.se

 


Om jag ej vinner

skall jag ta mitt eget liv

med en liten kniv


- Julia

och vem fan bryr sig?

narrar, pederaster

förbannade ap


- Dzd


Ni suger

Ni är ungefär lika värdelösa som en hög med sandsäckar när man vill ha någon prata med!

Hur jävla svårt är det att skriva en jävla haiku-dikt? "Nee orkar inte anstränga mig.. vill inte göra något lite roligt.. usch.."

Så jävla dålig idé var det väl inte..

Bloggläsare
Kukhuvuden är ni
Inte jag!



Haiku-tävling!

I en tid som nu..
När vatten smakar godast
Godare än du
.

Analyse that! Seriöst.. vad betyder det? svara!

Hur som helst tävling:

Skriv en eller flera haikudikter som kommentarer och så publicerar jag de bästa på bloggen (som börjar få ett rätt ansenligt antal läsare) och vinn ett fint pris! Vad priset blir får jag dock återkomma med, har dock lite idéer och det blir najs!

För er som inte vet vad en haikudikt är så är det en typ av japansk dikt som skrivs i tre rader, första raden med upp till 5 stavelser, andra raden upp till 7 stavelser, och sista raden upp till 5 stavelser. 5-7-5 alltså, roligt och enkelt och blir oftast rätt bra!

Nom Nom..

There's an old man sitting next to me making love with his tonic and gin.

Så kära folk, finns det något värre att vara utan pengar och sugen på saker! Jag kan iofs räkna upp tusentals saker, men vafan, just nu känns det som det suger balle.

Morgon

Att bli väckt av en överraskningsarbetsintervju känns faktiskt lite som en svart mans kuk i röven. Rätt jobbigt i början, rätt förnedrande, lite obehagligt och ovant, man vet inte riktigt vad man ska säga men ändå rätt skönt när det är slut.

"Hej jag heter (inte en chans jag vet vad hon hette) och ringer från define, jag ser här du har sökt jobb genom oss som supporttekniker för Ica"
"Eh ja det stämmer.."
"Tänkte fråga dig lite frågor......(massa frågor jag inte ens minns alls)...men jag ser här du bor i Göteborg, det kan ju bli ett problem att pendla till Borås, har du körkort?"
"Ah ja jo det är ju ett problem, nej jag har inte körkort, och jag tror inte riktigt det framgick att man skulle sitta i Borås"
"Nej okay.. då förstår jag.. men jag skulle ändå gärna vilja att du kommer in på en till intervju för att se om vi kan hitta någon annan tjänst åt dig, kan du vara här torsdag nästa vecka klockan 14:00 på östra hamngatan, i handelsbankens lokaler?"
"Ja självklart kan jag det.. eh.. när sa du nu igen?"
"Nästa torsdag, den 25:e, klockan två"
"Okay antecknat.. eh.. vart var det nu igen?"
"Östra hamngatan (något nummer?), vid brunnsparken!"
"Okay.. då syns vi då.. tack så mycket hej!"
"Eh.. ja tack!"


Jag tror det gick bra, men jag vet faktiskt inte alls vad jag sa riktigt.

Enough!

Har jag tappat det innan jag ens har vidrört det?

Min blogg är än så länge rätt värdelös. Jag spottar ut inlägg om vad jag ska göra under helgen, vem fan bryr sig?

Trodde du att detta skulle bli en jävla dagbok? Då kan jag berätta vad jag har gjort idag: Promenerat, inte duschat, lagat mat och sett fotboll.

Men det är nog knappast för att man vill veta vad jag har gjort idag man vill läsa min blogg, jag är för helvete en bättre person än så!

Nej i detta mörker som kommer krypande inpå oss som Jack The Ripper efter en oskuld så bör ju tankarna flöda. För vad jag gör i de här tider är att tänka, oftast bittra tankar och mycket hat mot alla idioter. Trotts att jag ler, skrattar och spelar min image så känner jag ändå en avsmak för denna värld.

För den som inte ser hur fucked up världen egentligen är, är förmodligen bara korkad. Det man måste göra är att älska att hata den. Man måste vara en sadist för att orka leva. I alla fall om man verkligen funderar på meningen med livet och varför vi gör sakerna vi gör, och vem fan gör inte det ibland?

Men till avslut nu väljer jag att citera min favoritbloggare Prankmonkey "Hjulet snurrar men hamstern är död".

Bloggare!

Då jag inte bara är hatisk och elak utan också rätt nyfiken så kan jag inte låta bli i höstmörkret sitta och fundera och leta efter bloggar att läsa och dela åsikter med!

Problemet är väl bara att i detta virrvarr av bloggar som finns så är det i princip omöjligt att hitta någon som faktiskt är bra.

Så nu tänker jag att om en bloggare som tror sig ligga mig i smaken skulle ramla in här så kan personen i fråga droppa en line och tipsa om sig själv så ska jag läsa!

Eller om du som läser vill tipsa mig om en blogg som innehåller sarkasm, samhällskritik, elakheter, bus och andra saker som jag gillar, var inte rädd för att göra det!

Vice Fund

Jag har hittat vad jag ska leva mitt liv på i framtiden!

Vice Fund, en fond som investerar i vapen, alkohol, tobak och spel. Tjäna pengar på andra människors misär helt enkelt.

Nu ska jag bara spara ihop pengar för att börja investera då jag tror det kostar rätt mycket, men det känns ju ärlighetens namn som ett rätt säkert kort. Folk kommer ju alltid kriga, supa, röka och spela bort sina pengar. Synd bara att dom också inte investerade i droghandel, prostitution och porrbranchen.

Hur som helst rekommenderar jag dig att göra det samma! www.vicefund.com.

Make war not love!

Planer för helgen!

Fredag ska jag tydligen upp tidigt och gå till läkaren, 10 jävla 30 ska jag vara där!! Helt galet om du frågar mig. Efter det bär det iväg till en vän i Kungsbacka för att käka födelsemiddag och de men sen blir det minsann supa av! VILL JAG LOVA!

Lördag har jag än så länge inga planer alls så är öppen för förslag!

Söndag ska jag på 80års kalas hos min kära gudfar i äkta La Cosa Nostra-jargong.

Nu var kanske inte det här så himla intressant men jag måste ju skriva något för att ni ska veta att jag lever.

peace!

-.-

När Elias med tillhörande syster kommer och knackar på min dörr så frågar dom om jag har cigaretter.

OM JAG HAR CIGARETTER?!
Enda jävla anledningen till att jag följde med på deras jävla promenad var för att Elias hade lovat mig cigaretter.

Nej usch, nu är jag om möjligt ännu grinigare än vanligt! Så akta er Guds barn, akta er!

Skillnad!

Anton går upp klockan 12:30 och tycker att han gått upp jättetidigt, sätter sig vid datorn och säger hej till Elias.

Elias har säkert varit uppe i några timmar och när Anton säger hej så tycker han Anton är en slöfock som sovit så länge och skriver:

-"Ska bara dricka upp kaffet o göra sit-ups så går vi sen?"  och han syftar på en rask promenad i kylan -.-.

-"PROMENAD? NU?.. jag gick ju PRECIS upp!" svarar jag.
 
Nåja.. det var inte jag som vann.. så med ofixat hår, gammal skate-tröjja och trötta ögon sitter jag nu och väntar på att Elias ska komma ner och hämta upp mig.

Tanke

Varför tror tjocka tjejer att dom har schyssta bröst bara för att dom är stora? Fattar dom inte att dom har stora bröst för att dom är tjocka?

Filmhöst!

Fan satt och kolla igenom lite filmtrailers, på vad man bör se här nu i höst/vinter. Och det kommer en hel del najs får jag säga! Faktiskt till och med så att det är värt en liten lista!

Men kom nu ihåg att jag inte sett några av dessa filmer och inte heller tror att alla dessa är grymma film. Men i all fall värda att se när man läst klart vad jag skrivit för dagen. Länkarna leder förresten till trailers för filmen!

The Soloist - Jamie Fox spelar en journalist som hittar en svart hemlös man på gatan som visar sig vara riktigt KUNG på stråkinstrument. Verkar vara en fin rom.

Sukiyaki Western Django - Asiatisk västernrulle av japans största regisör. Två gäng krigar mot varandra, typiskt japanskt, mycket coolt. Och Quentin Tarantino medverkar som skådespelare!

The Spirit - En Frank Miller-film (mannen bakom Sin City och 300) även denna ren eufori för ögonen, lite i samma stuk som Sin City, good vs evil. Här följer vi tydligen Spirit som är en detektiv av något slag och jagar ärkeskurken Ocotopus. Kärlek för vilket Sin City-fan som helst!

Death Race - Rå action rakt igenom. Verkar vara perfekt bakisfilm. Har dock redan kommit ut i bra kvalité på internet.

Watchmen - Ännu en film där Frank Miller ska ha haft tassarna i gröten. Vet dock inte om den håller samma klass som The Spirit men verkar funka den med, i alla fall en film man måste se. Edit: Det är inte alls Frank Miller som haft något att göra med denna film utan Zack Snyder regisören och manusförfattaren bakom 300. Missuppfattning av mig.

Ghost Town - En skön komedi som verkar funka dom där dagarna du inte vill se något tungt. Handlar om en bitter man som dör i några minuter och kommer i kontakt med spöken som vill att han ska göra saker åt honom i de levandes värld.

Righteous Kill - Robert De Niro och Al Pacino spelar hårda snutar från the block. Kan ju inte bli bättre än så!

Body Of Lies - Leonardo DiCaprio sänds ut på uppdrag för CIA men hans chef(Russel Crowe) är tydligen dubbelagent. Krig, terrorister och Leonardo helt enkelt.

Babylon A.D. - Vin Diesel är någon slags headhunter och ska hämta ett "package" som visar sig vara en något speciell flicka. Verkar egentligen inte bra alls, men jag gillar Vin och det verkar vara en hel del action man behöver nog inte ens spola en enda gång!

RockNRolla - Old School-gangsters VS New School-gangsters och rock n roll på köpet. Egentligen säljer ju namnet sig själv!

Appaloosa - Efter att jag såg 3:10 to Yuma så väcktes en liten kåthet för västernfilmer hos mig. Och när Viggor Mortensen medspelar och tekniken gör att västernscenerna blir LEGENDARY så kan det här inte vara en dålig film det heller.

What Just Happened? - Mera De Niro <3 och dessutom Sean Penn plus att även Bruce Willis har en liten biroll i filmen gör att denna svarta komedi skapar en hel del förväntningar.

Quantum Of Solace - Nya Bond-filmen även denna med Daniel Craig. Och jag tyckte faktiskt att Casino Royal var värd att se så då måste även denna vara värd att se!

Bangkok Dangerous - Nicolas Cage spelar lönnmördare och hård, nuff said.

Pineapple Express - Samma gäng som Superbad och det är cannabis och grejer. Säkert bra bakisfilm det här också!

Marcy Playground, cigg och vatten.

Ibland när jag är på dåligt humör får jag infall av aggressivitet av små skitsaker. "Du är inte intressant" kan tex få mig att känna för att slå till personen som myntar orden på käften.

Och det är inte ens likt mig. Jag är inte den som brukar våld i första hand. Jag kan tala för mig själv och kan för det mesta sätta vem fan jag vill på plats bara genom ord. Men inte alltid, inte idag. Jag blir bara mållös och arg, och kanske till och med lite illa berörd. Ja även gudar blöder!

Nej nu ska vi fokusera på poker och en hopplös dröm om en resa till Bahamas.

Sug kuk och dö.....

Homosexuell med stil eller iaf nästan

Jag var rätt duktig nu och ringde faktiskt en läkare för att boka en tid. SUCCESS nu är det bara fixa iordning min ekonomi med.

Hur som helst så är mitt hår förbannat slitet för tillfället. Och då jag faktiskt tycker om att vara lite brudig ibland så tänker jag lägga mig i ett bad, tvätta mitt hår och sedan göra en inpackning. Homosexuellt tycker du, astufft tycker jag. Kanske ska jag ta mig en cosmo också när jag ändå håller på, varför inte liksom?

Om det inte vore för att jag är totalt jävla horfattig och inte ens har råd med mat då.

Och röksugen är jag också, jävla skit det här!

Fail!!

Jag gick inte upp och ringde det där jävla samtalet idag heller.
Får se om man lyckas imorgon!

Uppdraget

Du kanske tror att jag är helt jävla perfekt? Det skulle iaf jag tro om jag var du. Men skenet bedrar, fan det är ju bara en image!

Jag är en jävla idiot utan självdiciplin, som bara behöver göra något så simpelt som att gå upp på morgonen och ringa ett jävla samtal för att få både pengar, hjälp och mediciner mot mitt psyke som äter upp mig själv.

Men det ska då fan inte vara lätt. Nejdå, skjut upp det i flera månader istället och hoppas på att det löser sig själv istället!

Nej, imorgon hoppas jag fan att jag gör som jag tänkt och för att motivera mig själv så lovar jag nu att inte idka några sexuella handlingar föräns det är gjort. Och då jag har föga förhoppningar om att bli förförd av en vacker dam under dom närmaste timmarna så inkluderar detta löfte också självbefläckning!

Så imorgon ska jag ringa soc!

PEACE!

Anton

Vi kan väl lika gärna göra denna bloggen lika ruttet tråkig och sketen som vilken annan blogg som helst. Med ointressanta inlägg om vad jag gjort och hur jag känner mig.

Fast med en attityd lika vass som rakbladet din mamma skär sig på för att hon tvingas leva med tanken av att det är hon som satte dig till världen!

Så! Vem i helvete är nu denna Anton som skriver i detta rötägg till blogg? Vem fan tror han själv att han är? Och har han egentligen något att komma med?

Ja jag är inte mer än vad jag är, jag är snart 22 år (Om en månad) och ärrad för livet. Hur och varför jag blev ärrad för livet tänker jag inte gå in på. Men ni som kommer läsa här kommer märka att det är så det är!

Men för att komma tillbaka på spåret så vet ni iaf hur gammal jag är nu. Men utöver det så är egentligen det lättast att beskriva mig som en säljare. Och vad jag menar med det är att jag säljer mig själv som den bästa horan nere på Rosenlundgatan hela tiden och med varje ord jag säger. Jag är en hora och jag gillar det! För nästan allt jag säger och uttrycker har en baktanke och finess bakom sig, kanske för att charma dig eller kanske för att jag bara vill att du ska reagera!

Fast vad vet jag, sådana är kanske alla, bara det att ingen vill erkänna det.

Har jag något att komma med då? Vad tror du själv? Själv tror jag inte det. Vem fan har något att komma med över huvud taget?

Yeedawg!

Ja alltså det är ju alltid kul att skriva och jag brukar alltid skriva rätt jävla för mycket. Och när man skriver för mycket så får man skit för det! DET HÄNDE MIG!

Ni som läst min blogg tidigare vet ju att jag publicerade en lång text om hur jag växt upp och vad jag gått igenom. Detta uppskatta inte varken far, mor eller andra släktingar och jag blev ombedd att ta bort det. Vilket sårade mig rätt hårt då jag anser att om jag vill att världen ska veta vem jag är så ska fan världen veta vem jag är på riktigt också!

Men nu går livet vidare och även jag strosar efter i min egna takt och tänker fan inte låta vem som helst läsa vad jag skriver längre! Så nu hoppar vi över det där med efternamn och fokuserar på texter istället.

Så ny blogg och nya ämnen?
Nja så blir det nog inte egentligen. Ny blogg javisst, nya ämnen? Nja det tror jag inte jag är fortfarande samma person. Kanske mer vuxen för var dag, men knappast mindre elak och barnslig.

Så vad ska vi då välja att skriva om? Det vette katten! Men roligt kommer det nog bli. Så kom igen, peppa mig, få mig skriva mer, eller varför bara inte komma hit och agera som min musa!

PEACE / Anton

RSS 2.0