Filmhöst!

Fan satt och kolla igenom lite filmtrailers, på vad man bör se här nu i höst/vinter. Och det kommer en hel del najs får jag säga! Faktiskt till och med så att det är värt en liten lista!

Men kom nu ihåg att jag inte sett några av dessa filmer och inte heller tror att alla dessa är grymma film. Men i all fall värda att se när man läst klart vad jag skrivit för dagen. Länkarna leder förresten till trailers för filmen!

The Soloist - Jamie Fox spelar en journalist som hittar en svart hemlös man på gatan som visar sig vara riktigt KUNG på stråkinstrument. Verkar vara en fin rom.

Sukiyaki Western Django - Asiatisk västernrulle av japans största regisör. Två gäng krigar mot varandra, typiskt japanskt, mycket coolt. Och Quentin Tarantino medverkar som skådespelare!

The Spirit - En Frank Miller-film (mannen bakom Sin City och 300) även denna ren eufori för ögonen, lite i samma stuk som Sin City, good vs evil. Här följer vi tydligen Spirit som är en detektiv av något slag och jagar ärkeskurken Ocotopus. Kärlek för vilket Sin City-fan som helst!

Death Race - Rå action rakt igenom. Verkar vara perfekt bakisfilm. Har dock redan kommit ut i bra kvalité på internet.

Watchmen - Ännu en film där Frank Miller ska ha haft tassarna i gröten. Vet dock inte om den håller samma klass som The Spirit men verkar funka den med, i alla fall en film man måste se. Edit: Det är inte alls Frank Miller som haft något att göra med denna film utan Zack Snyder regisören och manusförfattaren bakom 300. Missuppfattning av mig.

Ghost Town - En skön komedi som verkar funka dom där dagarna du inte vill se något tungt. Handlar om en bitter man som dör i några minuter och kommer i kontakt med spöken som vill att han ska göra saker åt honom i de levandes värld.

Righteous Kill - Robert De Niro och Al Pacino spelar hårda snutar från the block. Kan ju inte bli bättre än så!

Body Of Lies - Leonardo DiCaprio sänds ut på uppdrag för CIA men hans chef(Russel Crowe) är tydligen dubbelagent. Krig, terrorister och Leonardo helt enkelt.

Babylon A.D. - Vin Diesel är någon slags headhunter och ska hämta ett "package" som visar sig vara en något speciell flicka. Verkar egentligen inte bra alls, men jag gillar Vin och det verkar vara en hel del action man behöver nog inte ens spola en enda gång!

RockNRolla - Old School-gangsters VS New School-gangsters och rock n roll på köpet. Egentligen säljer ju namnet sig själv!

Appaloosa - Efter att jag såg 3:10 to Yuma så väcktes en liten kåthet för västernfilmer hos mig. Och när Viggor Mortensen medspelar och tekniken gör att västernscenerna blir LEGENDARY så kan det här inte vara en dålig film det heller.

What Just Happened? - Mera De Niro <3 och dessutom Sean Penn plus att även Bruce Willis har en liten biroll i filmen gör att denna svarta komedi skapar en hel del förväntningar.

Quantum Of Solace - Nya Bond-filmen även denna med Daniel Craig. Och jag tyckte faktiskt att Casino Royal var värd att se så då måste även denna vara värd att se!

Bangkok Dangerous - Nicolas Cage spelar lönnmördare och hård, nuff said.

Pineapple Express - Samma gäng som Superbad och det är cannabis och grejer. Säkert bra bakisfilm det här också!

Kommentarer
Postat av: Pancho

"Watchmen - Ännu en film där Frank Miller ska ha haft tassarna i gröten. Vet dock inte om den håller samma klass som The Spirit men verkar funka den med, i alla fall en film man måste se."



nej din idiot, det är Alan moore som "haft tassarna i gröten"

2008-09-17 @ 13:56:31
Postat av: Anton

Det har du fan rätt i! :P Dock har inte Alan Moore något att göra med 300 och Sin City! så hela formuleringen blir lite kass :P dock samma regisör som 300 det var där jag missuppfattade lite för stog i trailern att det var samma folk bakom 300 och direkt efter att det var en prisbelönt grafisk novell.. därför jag gjorde kopplingen klockan halv 4 igår morse ^^, MY BAD!

2008-09-17 @ 14:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0